Gündem

Bilişim Medyası Derneği’nde Yeni Dönem

0

Yeni yönetim, bilişim medyası alanında faaliyet gösteren gazeteciler arasında daha güçlü bir bağ kurmayı, sektörde ortak aklı büyütmeyi ve değişen dijital dünyaya daha aktif katkı sunmayı öncelikleri arasına alıyor.

Genel kurulun ardından belirlenen yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
• Başkan – Ali Yavuz Şahin
• Başkan Yardımcısı – Ayhan Sevgi
• Başkan Yardımcısı – Yıldıray Gökkaya
• Genel Sekreter – Fatih Sarı
• Halkla İlişkiler ve Medya Sorumlusu – Özgür Çetin
• Üye – Aytun Çelebi
• Üye – Aydoğan Aykanat

BMD’nin yeni döneminde; mesleki kaliteyi yukarı taşıyacak çalışmaların hayata geçirilmesi, sektör çalışanlarının hak ve beklentilerine daha güçlü şekilde sahip çıkılması ve teknoloji gazeteciliğinin üretim gücünün artırılması hedefleniyor.

“Birlikte Daha Güçlü, Daha Etkili Bir Yapı Kuracağız”

Bilişim Medyası Derneği Başkanı Ali Yavuz Şahin, yeni döneme ilişkin görüşlerini şu sözlerle paylaştı:
“Bilişim medyası bugün sadece gelişmeleri aktaran bir alan değil; aynı zamanda sektörü şekillendiren önemli bir güç. Bu sorumluluğun farkındayız.
Yeni dönemde amacımız; üyelerimizin birbirinden güç aldığı, daha görünür, daha üretken ve daha etkili bir yapı oluşturmak. Genç gazetecilerin önünü açan, deneyim paylaşımını artıran ve mesleki gelişimi destekleyen projelere ağırlık vereceğiz. Ayrıca sektörün tüm paydaşlarıyla daha yakın temas kurarak, bilişim medyasının hem Türkiye’de hem de uluslararası alanda daha güçlü bir konuma gelmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz.”

Espor Next
Türkiye Espor camiasının en genç hesabı gururla sunar...

You may also like

Comments

Leave a reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

More in Gündem