Oyun Dünyası

Hearthstone Grandmasters Başlıyor

0

Bu küresel bölge dört haftalık bir sezon boyunca 150.000 dolarlık (USD) ödül havuzu için yarışacak! Bu 16 seçkin oyuncunun becerilerini sınamak üzere her hafta oyun formatını değiştireceğiz ve turnuvanın sonunda en iyi performansı sergileyen oyuncu 2022 Dünya Şampiyonası için bir davetiye kazanacak! Sezonun tüm ayrıntıları için okumaya devam edin. Cuma ve pazar günleri yalnızca YouTube üzerinden yayınlanacak bu aksiyonu sakın kaçırmayın!

Turnuva Detayları

  • Tarihler:
    • 1. Hafta – 22-24 Temmuz
    • 2. Hafta – 29-31 Temmuz
    • Bay Geçme Haftası – 2 Ağustos’ta Murder at Castle Nathria genişleme paketinin tadını çıkarın
    • Masters Tour: Murder at Castle Nathria – 12-14 Ağustos
    • 3. Hafta – 19-21 Ağustos
    • 4. Hafta (Playofflar) – 26-31 Ağustos
  • Yayın Gün ve Saatleri:
    • CUMA:
      • A VE C GRUPLARI: PDT 02.00/TSİ 12.00/KST 18.00
    • CUMARTESİ:
      • B VE D GRUPLARI: PDT 08.15/TSİ 18.15/KST 00.15
    • PAZAR:
      • İLK 8: PDT 03.00/TSİ 13.00/KST 19.00
  • Sunucular: Her ikili her gün maçların üçte birini sunacak.
  • Ödül Havuzu: Bölgeler arasında paylaştırılacak 150.000 dolar (USD) ve sezon şampiyonu için 2022 Dünya Şampiyonası’na davetiye
  • YouTube’daki Yayın Dilleri:

Haftalık Plan

1-3. haftalarda oyuncular ikili turnuva maçları için dört gruba ayrılacak. Önceki Grandmasters sezonlarının aksine bu sezonda tüm maçlar canlı yayınlanacak. Grupların kazanan ikilileri pazar günleri mücadele edecek. Oyuncular her hafta kazandıkları maçların toplam sayısına göre puanlandırılacak ve puanlar playofflardan önce son sıralamaları belirleyecek. Haftalık yeni gruplar Hearthstone Espor Twitter sayfasında paylaşılacak!

  • A ve B grupları 1-2. günlerde ilk olarak oynayacak ve bu gruplarda daima Asya-Pasifik oyuncuları yer alacak.
  • C ve D grupları 1-2. günlerde son olarak oynayacak ve bu gruplarda daima Kuzey ve Güney Amerika oyuncuları yer alacak.
  • Her grubun kazanan ikilisi ilk 8’i belirleyecek ve bu yarışmacılar haftanın kazananını belirlemek üzere tekli eleme maçlarında kozlarını paylaşacak.
  • Oyun formatı her hafta değişecek:
    • 1. Hafta: 5 Maçlık Conquest Formatı
    • 2. Hafta: Trio Formatı
    • 3. Hafta: Last Hero Standing Formatı
    • Playofflar: 7 Maçlık Conquest Formatı

Oyuncular

Kuzey ve Güney Amerika Katılımcıları Asya-Pasifik Katılımcıları Avrupa Katılımcıları Masters Tour Katılımcıları
DimitriKazov che0nsu Bunnyhoppor Habugabu
Fled Mighty Furyhunter Judgement
Pascoa okasinnsuke SuperFake levik
Pun Posesi xBlyzes ZloyGruzin

Murder at Castle Nathria Ganimetleri

Grandmasters turnuvasını izlerken toplamda 8 paket kazanabilirsiniz! Yukarıdaki YouTube kanallarından herhangi birini toplamda iki saat izleyerek bir paket ve iki saat daha izleyerek ikinci paketinizi kazanın. İzleme zamanı dört ödül grubunun her birinde toplanacak. Yani tek seferde dört saat izleyemeseniz bile ganimetleriniz için saat biriktirebileceksiniz.

●       Grandmasters 1. Hafta: Murder at Castle Nathria (en fazla 2 paket)

●       Grandmasters 2. Hafta: Murder at Castle Nathria (en fazla 2 paket)

●       Grandmasters 3. Hafta: Murder at Castle Nathria (en fazla 2 paket)

●       Grandmasters Playoffları: Murder at Castle Nathria (en fazla 2 paket)

Hesap Bağlama

Ödül kazanmadan önce YouTube ve Blizzard Battle.net hesaplarınızı birleştirmeniz gerekiyor. Bunu da şöyle yapabilirsiniz:

●        YouTube hesabınıza giriş yapın ya da bir hesap oluşturun.

●        “Bağlı Uygulamalar” altındaki Hesap Paylaşımı bölümüne gidin.

●        Battle.net’in yanındaki “Bağlan” butonuna basın.

●        Basit adımları izleyerek hesap birleştirme işlemini tamamlayın.

●        Hesapları birleştirirken ganimetlerinizi almak istediğiniz Blizzard hesabına bağlı olduğunuzdan emin olun.

Espor Next
Türkiye Espor camiasının en genç hesabı gururla sunar...

You may also like

Comments

Leave a reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.